Benefit posie tint

Het klinkt misschien een beetje vreemd: een potje in de vorm van een nagellak flesje, met daarin een product dat je op je gezicht smeert.

Maar bij het zien van het potje herkent menig beauty lover het product maar al te goed. De Posie tint van Benefit! Benefit heeft meerdere benetints in haar assortiment, maar vandaag nemen we de Posie tint onder de loep.

De Posie tint zit in een snoeproze kartonnen verpakking.

Het potje zelf is prachtig koper kleurig met roze accenten en een witte dop.

Tijd voor swatches! Je brengt een royale druppel aan en smeert deze vervolgens snel uit, anders heeft de substantie de neiging om te gaan vlekken. Eenmaal uitgesmeerd blijft er een mooi roze waasje achter op mijn arm.

De posie tint kan zowel als een blush of als een lipstain gebruikt worden. Op deze manier vloeken je blush en lipstick niet en krijg je een prachtig natuurlijk resultaat.

Hier draag ik alleen foundation op mijn gezicht en een beetje concealer.

Hier heb ik de posie tint aangebracht op mijn wangen en lippen.


Hier draag ik alleen foundation op mijn gezicht en een beetje concealer.

Hier heb ik de posie tint aangebracht op mijn wangen en lippen.

Zoals je kan zien is het effect heel erg subtiel en natuurlijk. Je kan het product uiteraard wel opbouwen zodat de kleur intenser wordt. Ik heb hier zowel op mijn wangen als op mijn lippen een flinke druppel gebruikt. Ik bracht het product aan met mijn vingertoppen, maar je kan dit ook doen met een stippling brush.

Ik droeg die dag verder geen highlighter, en wat me gedurende de dag opviel, is dat ik alsnog een hele mooie glow had op mijn wangen. Hij sleet helaas wel snel van mijn lippen. Ik merkte overigens ook dat ik knalroze vingertoppen had van het aanbrengen, dus het is wel raadzaam om erna je handen gelijk te wassen haha!


Ik ben verrast door dit product. Ik houd normaal absoluut niet van vloeibare blushes of zelfs creamy blushes, maar elke keer als ik in de spiegel keek zag ik een gezond blosje met een mooie glow. Jup, ik ben fan!

7 Reacties

 1. Simplynspecial februari 19, 2015 / 7:40 pm

  Fijne review, en je foto’s zijn prachtig! Mag ik vragen hoe je dit doet, maw: doe je dit zelf met een spiegelreflex en afstandsbediening of maakt iemand de foto’s van jou?

  • loesblogt februari 19, 2015 / 7:51 pm

   Jup ik doe dit zelf met mijn spiegelreflex en afstandsbediening idd! Ik heb geen flipbaar schermpje met live view dus dit kan nog wel eens tricky zijn. Dรจ tip; met een spiegel het schermpje checken wanneer je een foto hebt gemaakt ๐Ÿ˜‰

   • Simplynspecial februari 20, 2015 / 9:56 am

    Thanks! Ik vind het nog best lastig hoor haha, ben ook niet snel tevreden. Dan moet je ook nog maar geluk hebben met het licht..Zit niet mee de laatste tijd hoor ๐Ÿ˜‰ Bedankt voor je tips!

 2. BeautyGlitter februari 19, 2015 / 9:16 pm

  Ik vind hem vooral prachtig voor de lippen! Het is ook echt fijn dat je hem kan opbouwen, de ene keer gebruik ik hem subtieler en de andere keer wat opvallender :) Staat je heel mooi <3

 3. Anke februari 24, 2015 / 3:07 pm

  Heb hem net binnen, ga hem morgen gelijk testen! Hij staat je erg mooi. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *