Budget tip | Koperen hangers

Vanaf het moment dat ik ze zag op Pinterest, kreeg ik ze niet meer uit mijn hoofd. In mijn gedachten zag ik het al helemaal voor me: mijn kleding bungelend aan die prachtige koperen hangers aan m’n spierwitte kledingrek.. Er was alleen een klein probleempje: waar vind je die dingen?!

Tuurlijk, ik kon ze koper spuiten zoals ik ook gedaan had met mijn bed, maar gezien de hoeveelheid dampen dat af gaf leek me dat nou niet al te verstandig op mijn kleine studentenkamertje. Want, algemene gezondheid enzo. Maar goed, ik moest en zou dus die hangers hebben. Inmiddels had ik ook een collega betrokken in mijn zoektocht naar de perfecte koperen hangers. Van chinese wholesale sites tot dure lifestyle winkels: het was het allemaal niet.

Tot ik op een avond random op de site van Jysk op zoek was naar een mooi dekbed. En daar waren ze. Poef. Uit het niets. Dé hangers! And the best part: je betaalde voor drie stuks slechts €2,49 scooore! Ik deed een vreugdedansje (ja, nee niet echt want ik lag al in bed á 1 uur ’s nachts) en deelde de volgende dag op werk het heugdelijke nieuws mee aan mij collega. Slight issue: ik kon ze pas over 2 weken halen.. Mijn super lieve collega appte me een paar dagen later dat ze langs was geweest en ook een aantal hangers voor mij mee had genomen! Hoezeee! En dus, Presenteer ik u vol trots: mijn kledingrek met koperen kleding hangers!


Ik heb er in totaal 24 en ik ben er super blij mee. Dat een mens zo kan genieten van een paar kledinghangers haha!

10 Reacties

 1. Tineke oktober 24, 2015 / 8:19 am

  Oeh, die zijn wel erg mooi! Bedankt voor de tip..
  Liefs

 2. Tessa | LucyTess oktober 24, 2015 / 8:27 am

  Oh wauw, wat zijn ze gaaf! Ik wordt ook altijd op slag verliefd als ik ze op Pinterest voorbij zie komen, wauw! Hele goeie tip, hier kan ik wel wat mee, hahah 😉 Liefs

 3. Moniek oktober 24, 2015 / 9:22 am

  Oh ik ben ook opzoek naar zoiets! Bedankt voor de tip!

 4. Luca oktober 24, 2015 / 12:53 pm

  Zoo mooi! Ik heb zelf wat meer met zilveren kledinghangers, die heb ik bij de Sostrene Grene gehaald voor 25 cent(!) per stuk. Ze hadden er ook goud en volgens mij ook koper en doen het prima!

  X

  • admin oktober 24, 2015 / 5:54 pm

   Wauw dat is al helemaal een goede deal! Ik vind het zo jammer dat er geen filiaal bij mij in de buurt zit :(

 5. Romy | Styled by Romy oktober 24, 2015 / 5:41 pm

  Hele goede tip! Wij gaan woensdag toevallig verhuizen, en dan zou ik deze hangers zeker in mijn kast willen hebben in het nieuwe huis.

 6. Michaela oktober 25, 2015 / 9:51 am

  Ik ben dan ook echt weer zo iemand die intens gelukkig zou kunnen worden van koperen hangers. Ik wil ze oooook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *