Collective photo shoplog | Mostwanted // Nelly.com // MAC

Ik studeer in Rotterdam, echt een onwijs toffe stad maar niet altijd even veilig. En dan heb ik het niet zozeer over de gekkies die er rondlopen, maar over de winkels. De verleiding is toch altijd wel aanwezig wanneer je onderweg naar school/huis langs zoveel winkels komt.

Ik ben de afgelopen tijd weer een aantal keer gezwicht. Maar my oh my, wat heb ik een beauties gescoord!


Ik kocht eindelijk de mineralized skinfinish in ‘Soft and Gentle’ om af te kunnen wisselen van mijn Nars Albatross die ik al meer dan een jaar elke dag draag. KIJK DIE GLOW DAN.


Na maanden kwijlen kocht ik ook eindelijk Rebel. Liefde voor deze kleur.Deze twee topjes bestelde ik bij Nelly.com met het shoptegoed dat ik bij Belle Vie Fashion gewonnen had. Ik bestelde ook een jurkje, die kan je in deze outfitpost zien.Ik spotte op school mijn klasgenootje Didy met deze toffe zonnebril, met een erg hoog hebben-hebben gehalte. Na de les gingen we gelijk maar even naar Mostwantednl, couldn’t resist!Ik ging met ontzettend veel slaap de Primark in en ik kwam naar buiten met een dekbed en een kussen. Coincidence? I think not.

0 Reacties

 1. BeautyGlitter mei 8, 2015 / 10:18 am

  De highlighter en lipstick zijn zo prachtig <3 En de verleiding is inderdaad zo groot altijd in de stad met al die geweldige winkels!

 2. Evelien mei 8, 2015 / 11:13 am

  Ook alles staat jou he, leuke aankoopjes! Op dat kussen ben ik ook verliefd!

 3. Rani mei 8, 2015 / 2:42 pm

  Oooh, leuke aankoopjes! Die lipstick, hallelujaaaaa <3

 4. Natascha mei 8, 2015 / 7:47 pm

  Hihi dat flamingo kussen heb ik ook! :-) en dat dekbed zou ik ook nog wel willen 😀

 5. Jana mei 8, 2015 / 10:29 pm

  Leuke items allemaal, vooral dat eerste topje is erg leuk :) je foto’s zijn ook altijd zo mooi!

 6. Chahrazad mei 13, 2015 / 11:13 pm

  Wat een leuke aankopen! De lipstick Rebel van MAC ziet er echt geweldig uit!

 7. Mariëlle mei 16, 2015 / 12:52 pm

  Ik heb ook veel te veel gekocht de laatste tijd haha… Je hebt hele mooie dingen gekocht, die bril kan je goed hebben zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *