Handige Harry | Polette

Jawel daar ben ik weer, met álweer een nieuwe zonnebril. Don’t judge, oké? Ik geloof dat ik gewoon de zomer probeer af te dwingen door allerlei zonnebrillen in huis te halen.

Mijn nieuwste aanwinst is Harry! Don’t worry, ik ben niet zo’n gekkie die levenloze objecten zomaar een naam geeft. Het is gewoon de naam van het montuur. Ik bestelde Harry bij Polette. Polette is een webshop met allerlei kekke (zonne-)brillen voor een prikkie.
polette zonnebril
Meestal ben ik een beetje bang om zonnebrillen online te bestellen, maar Polette heeft heel precies de afmetingen van iedere bril omschreven. Ideaal voor klein hoofdigen zoals mijzelf! Daarnaast is de keuze reuze met ruim 900 brillen in het assortiment; that’s how we like it! Harry is overigens stiekem helemaal geen zonnebril maar een normale bril, maar bij Polette kun je dus de glazen getint maken. I call brilliance on this one folks.
polette zonnebrilpolette zonnebril
Wat Harry zo handig maakt trouwens, is dat hij gemaakt is van TR90. Dit is een nieuwe soort super flexibel kunststof. Ideaal voor kneuzen zoals mijzelf die hun zonnebril geregeld in hun tas gooien vol met zware boeken. Verbogen pootjes zijn verleden tijd met Harry!

polette zonnebril harry

Harry en ik zijn heel erg gelukkig samen en ik weet zeker dat we nog mooie en zonnige tijden gaan beleven.

0 Reacties

 1. Bianca juni 2, 2015 / 11:26 am

  Vind het een gaaf model ik heb gisteren bij Polette een gewone bril besteld ben benieuwd hoe die zal zijn x

  • loesblogt juni 2, 2015 / 1:25 pm

   Ik wil ook heel graag nog een normale bril bij hen bestellen, ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord! :)

 2. Emma juni 2, 2015 / 12:01 pm

  Waaauw harry staat je mooi! Ik geloof dat ik ook maar eens een kijkje ga nemen xx

 3. Kelly juni 2, 2015 / 12:01 pm

  Haha wat leuk geschreven! Hele mooie bril :)

 4. beautydrugg juni 2, 2015 / 12:11 pm

  Love it! Ben nog steeds op zoek naar dé perfecte zonnebril, lijk hem maar niet te kunnen vinden..

 5. Sara juni 2, 2015 / 12:24 pm

  De bril staat je echt ontzettend goed. Leuk zo’n knappe Harry!

 6. joyceelise juni 2, 2015 / 1:31 pm

  Hijs prachtig en staat je super! Leuk dat de brillen een naam hebben!;-)

 7. Ilja juni 2, 2015 / 1:53 pm

  Wauw wat een leukie! Hij staat je ook echt heel goed! Ik vind het zelf ook eng om zonnebrillen via internet te bestellen, maar dat komt omdat ik gewoon echt totaal geen brillenhoofd heb. Veel geluk samen in ieder geval 😉

  • loesblogt juni 2, 2015 / 1:54 pm

   Haha dankjewel! Ik ook absoluut niet maar je kan sorteren op maat, dus s/m/l, en vorm. Ideaal!

 8. Melissa juni 2, 2015 / 3:06 pm

  Dat materiaal klinkt wel als iets voor mij! Haha. Ik ben echt een sloddervos. Leuk model!

 9. Kirsty juni 2, 2015 / 5:23 pm

  Harry staat je goed! Wat een grappige naam ook voor een bril haha!

 10. tamaraenmarlie juni 3, 2015 / 7:43 pm

  Ik vind hem super leuk! En het wordt van de week super lekker weer dus dat alleen al is een goed excuus voor (weer! :p) een nieuwe zonnebril!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *