Ik ging een weekendje naar Antwerpen

Toen ik op een saaie dag aan het skypen was met mijn vriendinnetje Britt, die ruim twee uur verderop woont in het gezellige Breda, kwam ons plan van een tijdje terug ter sprake om een weekendje naar Antwerpen te gaan.

Onder het mom van ”waarom niet?” googelde ik de woorden: ‘hostel antwerpen’ en een paar klikjes en 10 minuten verder was onze trip geboekt!
city trip antwerpenantwerpen citytrip loesblogt
We kwamen dan wel niet aan bij het centraal station van Antwerpen, aangezien we met de auto waren, maar toch gingen we hier even langs om een locker te huren om onze spullen in op te bergen . We konden onze kamer namelijk nog niet in. Ik was hier al eens eerder geweest maar toch was ik weer onder de indruk van dit prachtige station.

lunchen tip aanrader antwerpenaanrader lunch antwerpen kaffeenini aanrader antwerpen lunch
Aangezien we aardig wat trek hadden gekregen liepen we snel door de stad op zoek naar een gezellige lunch room met terras die we eerder hadden gevonden op het internet. En wat was het eten lekker! Het zag er ook nog eens super tof uit zoals je kunt zien. Absoluut een aanrader.
citytrip antwerpen wafel
We hebben heerlijk door de stad gestruind en flink wat terrasjes gepakt met, uiteraard, een Belgisch biertje en een wafeltje erbij!

ellis gourmet burger belgië antwerpen
Het water loopt me gewoon weer in de mond bij het zien van de foto van deze heerlijke hamburger. Dit was zo vreselijk lekker! Ik weet dat Ellis Gourmet burger ook in Nederland zit, maar ondanks mijn grote voorliefde voor hamburgers was ik hier nog nooit geweest. Wij kozen voor een speciale burger van het menu: deze had vlees van de allerbeste slager van Belgïe. En dat proefde je! Mocht het nog niet duidelijk zijn: je moet hierheen.
Na het eten gingen we eindelijk naar ons hostel. Het Antwerp Student Hostel. Dit hostel was heel erg netjes en absoluut niet duur. We hadden samen een ruime kamer met een goed bed. Niet dat we hier veel in gelegen hebben: slechts 3 uurtjes. We gingen die nacht uit en de check-out was al om 11 uur ’s ochtends, oeps.. We waren er dus nog een dag maar aangezien we behoorlijk brak waren hebben we alleen maar zitten kletsen op terrasjes en zijn we niet meer aan foto’s toegekomen.


Ik vond het ontzettend leuk om een weekendje in Antwerpen te zijn en wat mij betreft was het zeker niet de laatste keer!

12 Reacties

 1. Vie de Julie augustus 31, 2015 / 8:51 am

  Wauw, wat een mooie foto’s! Antwerpen is echt mijn lievelingsstad ☺️

 2. Sammie augustus 31, 2015 / 10:35 am

  Prachtig station inderdaad, mooie foto’s! Erg leuk ook om even zo’n tripje te doen :)

 3. mythoughtsandambitions augustus 31, 2015 / 10:40 am

  Echt tof om te lezen dat Antwerpen in de smaak valt! Ben zelf van Antwerpen en ik geniet zelf altijd als ik rondloop op de groenplaats en de grote markt! :)

 4. Claire ♥ augustus 31, 2015 / 10:43 am

  Antwerpen ziet er echt heel erg mooi uit. Leuk, zo’n weekendtripje!

 5. artisticstateofmind augustus 31, 2015 / 3:09 pm

  Nu weet ik weer waarom ik de 50 mm lens wil! Wauw!

 6. liefsevy september 4, 2015 / 3:06 pm

  Wauw je foto’s zijn echt mooi, met welke lens zijn deze gemaakt?
  En ik zou niet naar antwerpen kunnen gaan en dan niet wandelen, haha

  Liefs, evy

 7. Iris Larisa september 9, 2015 / 10:07 am

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik wil ook weer een weekendje naar Antwerpen haha! Thanks voor de inspiratie girl :) X

 8. Sanne september 17, 2015 / 9:48 am

  Ahh, wat leuk! Antwerpen is zo mooi :). Leuke dingen heb je gedaan! Ook de tweede dag :) toen jullie lekker brak waren, haha. Heerlijk toch, lekker kletsen op een terrasje? Ik ben ook een keer uit geweest in Antwerpen, wel tof om ergens anders te gaan stappen.
  Liefs

 9. Lisa september 19, 2015 / 2:51 pm

  Wat een leuk spontaan idee. Antwerpen ziet er zo mooi uit en wat heb je veel mooie foto’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *