Ik ging naar de kapper

En dat was maar goed ook. Man, man, man.. ik snap mezelf soms echt niet. Oké, ik ben dus zo iemand die welgeteld 1 á 2 keer per jaar naar de kapper gaat. Ik weet dat ik veel vaker zou moeten gaan, maar op de een of andere manier stel ik het altijd uit.

Maar goed. Ik heb mezelf vorige week eindelijk weer eens zo ver gekregen om naar de kapper te gaan, en er is best een flink stuk af. Zo zag mijn haar er voorafgaand aan mijn knipbeurt eruit:Al met al behoorlijk lang, behoorlijk dood en behoorlijk vormeloos. Ik heb er een aardig stuk af laten halen, en mijn lagen zijn er weer goed ingezet en ik heb het is een klein beetje gekrult. Ziehier!


 Ik kan er dus weer een (half)jaartje tegenaan! Old habits never change zullen we maar zeggen.

0 Reacties

 1. Todayslipstick maart 15, 2015 / 9:13 am

  Je haar zit prachtig! De krullen staan je erg goed. Na de kapper voelt mijn haar altijd zo gezond aan, heerlijk gevoel is dat.
  Liefs, Iris

 2. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans maart 15, 2015 / 9:18 am

  Oh wauw!! Wat mooi! Die krullen staan je prachtig, en je ziet wel duidelijk verschil haha! Het was me eerlijk gezegd niet echt opgevallen dat je haar een beetje door was, maar nu zie ik het wel! Super mooi! Liefs

 3. Suzanne maart 15, 2015 / 10:00 am

  Ziet er prachtig uit zo! Ook heel mooi gekruld.

 4. Chahrazad maart 15, 2015 / 5:21 pm

  Wat een mooi resultaat. Same here hoor. Ik ben blij als ik al 2 x per jaar ga.

 5. SimplySilvana maart 15, 2015 / 7:56 pm

  Ohhh wat ziet het er prachtig uit! Heel mooi. (: Ik heb echt heel veel geluk, mijn moeder was vroeger kapster. Ik hoef dus nooit naar de kapper, hihi!

 6. merelmocking maart 16, 2015 / 11:18 am

  Ik moet ook vaker naar de kapper.. Het ziet er heel mooi uit!

 7. Dewi maart 16, 2015 / 4:45 pm

  Wat is je haar mooi! Het ziet er weer helemaal mooi en levendig uit! Super herkenbaar dat uitstellen van kappersafspraken. Hele leuke blog heb je :)!

 8. BeautyGlitter maart 18, 2015 / 10:56 am

  Het ziet er weer prachtig uit, en je krullen zitten ook zo mooi de laatste tijd!

 9. Manon maart 22, 2015 / 7:45 pm

  Mooi! Naar welke kapper ga je (in Rotterdam)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *