Ik heb een nieuwe tas!

Maanden lang was ik er naar op zoek. Ik ging van winkel naar winkel, en van webshop naar webshop. De ene keer lag het aan de kleur, een andere keer aan het model. Maar toen ik op een dag nietsvermoedend door een winkelcentrum liep zag ik hem ineens.

Er hing in de etalage een metershoge poster met een afbeelding erop van dé tas. Enigzins twijfelend ging ik naar binnen en vroeg ik de verkoopster of ze de tas van de poster uit de etalage toevallig nog hadden. ”Ja hoor, daar hangt ie!” zei ze, terwijl ze wees naar een standaard waaraan de tas hing een aantal meter boven de grond. Na een aantal woorden als ”echt leer” en ”dit is de laatste” liep ik er snel mee naar de kassa voordat ik me kon bedenken.
De tas is van de winkel Superstar en ik betaalde er €79,99 voor.

15 Reacties

 1. BeautyGlitter februari 16, 2015 / 10:56 am

  Wooh lucky you dat je het laatste exemplaar nog wist te krijgen! Ik heb hem natuurlijk al gezien in real life, en vind hem echt geweldig ♥.♥

 2. Esther februari 16, 2015 / 3:50 pm

  Wat een geweldig exemplaar!

 3. sefanjarubina februari 16, 2015 / 8:26 pm

  Ooh, I like! I like very much, hehe.

  X

 4. artisticstateofmind februari 16, 2015 / 9:53 pm

  Wat een prachtige tas! Helaas ver buiten mijn budget, maar wel erg mooi!

 5. RealEev februari 17, 2015 / 5:57 pm

  Dat lange zoeken heeft z’n vruchten afgeworpen! Deze tas is strak en toch ook lekker casual. Mooi!!

 6. melissa oktober 29, 2015 / 11:47 pm

  Waar kun je deze tassen nog kopen. Ben al heel lang opzoek!

 7. melissa januari 27, 2016 / 11:21 pm

  Ik ben ook op zoek naar precies zn tas. Nergens te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *