Ik ontwierp een hoesje

En nee, dan niet zo eentje met een slappe quote of een foto van een geliefde erop. Hell no. Ik was lichtelijk allergisch geworden voor mensen die verkondigden zelf hun hoesje ontworpen te hebben, maar toen..

Toen kwam ik langs het instagram account van Caseapp. Deze stond vol met allerlei onwijs toffe en stylish hoesjes. Ik wierp een blik op mijn kale Samsung en besloot dat het tijd was voor ook zo’n kek jasje. Dus enig pinteresten en photoshoppen later was het zo ver: mijn eigen onwijs toffe en Stylish hoesje. Al zeg ik het zelf.

En omdat ik jullie nu natuurlijk méga geïnspireerd heb, en jullie nu állemaal zo’n super tof en stylish hoesje willen hebben; krijgen jullie met de code ‘LOESCASE20’ wel 20% korting! Woehoeee!

10 Reacties

  1. Brenda december 1, 2015 / 8:35 am

    Wauw echt een heel leuk hoesje! :)

  2. Saar december 1, 2015 / 6:47 pm

    Oh super leuk hoesje is het geworden!

  3. Britt Derksen januari 15, 2016 / 4:03 pm

    Wow ik hou echt van je hoesje! ❤️ Wil je mij misschien het ontwerp sturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *