IT-girl // Outfit of the day

Vorige week, toen het rond het vriespunt was en ik klappertandend op Rotterdam centraal stond, toen stond ik hier niet te wachten op de trein. Wiens warme coupé me zou opwarmen en waar ik lekker in zou kunnen zitten en wegsoezen van de warmte…

Welnee! Deze mafkees ging gewoon lekker outfitfoto’s maken met blogpartner in crime Anita(klik). Dit keer kozen wij weer voor een andere hotspot van Rotterdam, Rotterdam Centraal! Wij hebben nog mooi op deze locatie kunnen shooten voordat het gele gruwelijke ”kunstwerk” er zou komen te staan (Google en huiver, guys). Naarmate de tijd voorbijstreek en menig toerist foto’s van ons had gemaakt, werd het steeds moeilijker om de knop van mijn camera in te drukken doordat ze zo stijf werden van de kou. Gelukkig was het het allemaal waard want de resultaten zijn weer geweldig!

DSC_00694DSC_0190.5DSC_0109.3DSC_0133.4DSC_0126.6DSC_0174.7DSC_02068Jas – Primark, Broek – Mango, Flaphoed – H&M, Laarzen – van Haren, Tas – eBay, Ringen – Primark

0 Reacties

 1. julia december 13, 2014 / 8:56 pm

  wat een mooie foto’s!
  Echt prachtig 😉 Ik heb je blog net ontdekt en ik vind de layout echt super mooi!

  xx

 2. Anna december 13, 2014 / 9:33 pm

  Ondank de kou op het station spreekt er veel warmte uit je verhaal en foto’s!

 3. Rani december 14, 2014 / 9:05 pm

  Wat een mooie foto’s, erg leuke outfit! Heb je trouwens Bloglovin’? Zou je graag gaan volgen! Je hebt echt een leuke blog.

  • loesblogt december 14, 2014 / 9:09 pm

   Wat leuk! Ja die heb ik! Als het goed is kan je me vinden op m’n blognaam, maar in mn toolbar staat ook een heel klein knopje, ik krijg hem niet goed groter haha. Work in progress! 😉

 4. Lilia december 14, 2014 / 9:42 pm

  Leuke outfit zeg, vooral de broek vind ik erg vet! En aaah, obsessed met je polaroid camera <3 xo

  • loesblogt december 14, 2014 / 9:44 pm

   Ja hij is super tof! Alleen is ie helaas niet van mij maar van m’n vriendin haha 😉

 5. Simplynspecial december 14, 2014 / 9:45 pm

  Mooie foto’s van een erg mooie look! Persoonlijk vind ik dat de broek nog wat strakker zou mogen, maar dat is natuurlijk smaak :) Die tas springt er zo wel lekker uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *