La Petite Robe Noire le make-up collectie

De nummer één geur die al jaren mijn hart veroverd heeft is La petit robe noire van Guerlain. Daarnaast is Guerlain ook nog eens mijn favoriete make-up merk. De overtreffende trap van een ultieme make-up collectie van Guerlain? Een make-up collectie van Guerlain geïnspireerd op mijn favoriete geur!

Lief vriendinnetje Anita vroeg mij mee naar het pers event van de collectie en een uur lang waanden wij onszelf in een kamer die volledig rook naar onze favoriete geur. De collectie bestaat uit 20 prachtige lipsticks en 10 super shiny nagellakjes.

guerlain la petite robe noire lipsticks

De twee lipsticks die ik heb ontvangen zijn #01 My first lipstick & #41 Sun-twin-set. De lipsticks hebben een 3-in-1 textuur. Dit houdt in dat de lipsticks een opbouwbare kleur hebben door de lichte en zachte formule van de lipsticks. Hierdoor zijn ze heel subtiel of iets aanweziger aan te brengen. Daarnaast hebben de lipsticks ook een prachtige ultra-shine formule met POP pigments, dit zijn hele pure en ultra-lichte pigmenten. Maar het áller bijzonderste van deze lipsticks is dat ze scented zijn. Ze hebben een heerlijke fruitige en bloemige geur met de hartnoten van de geur La Petite Robe Noire. Wanneer de lipstick gedragen wordt dan ruik je deze geur heel subtiel, erg lekker!

guerlain la petite robe noire lipstick sun-twin-set

#41 sun-twin-set

guerlain la petite robe noire lipstick sun-twin-set dekking

Subtiele dekking met één laagje

guerlain la pteite robe noire sun-twin-set dekking

Dekking met twee laagjes

la petite robe noire #01 my first lipstick

#01 my first lipstick

la petite robe noire my first lipstick

Subtiele dekking met één laagje

La petite robe noire nagellak

De twee nagellakjes die ik ontvangen heb zijn #07 Black perfecto & #02 Pink tie. De nagellakjes van deze collectie hebben, net als de lipsticks, een ultra-shine textuur. Er zijn in totaal 8 tinten beschikbaar en een top- en base-coat. De nagellakjes hebben een elastische formule waardoor deze kleur extra lang op je nagels blijft zitten. De lakjes drogen verassend snel, ideaal! Hiernaast transformeert de chemische nagellak geur binnen 10 minuten naar een heerlijk zoete geur die gedurende een paar dagen te ruiken is op je nagels, hoe leuk?! De geur is wederom gebaseerd op de noten van de geur La Petite Robe Noire.

la petite robe noire nagellak black perfecto

De kleur #07 Black perfecto is een diepe, zwarte en intense kleur met een prachtige donkerpaarse glans. Deze nagellak is duidelijk geïnspireerd door de kleur van de originele La Petite Robe Noire parfum; deze heeft een paars-zwarte gradient op de flacon.

la petite robe noire nagellak pink tie

De kleur #02 Pink tie is een prachtige heldere magenta die mij doet verlangen naar de lente. Deze prachtige kleur is absoluut mijn favoriet!

guerlain la petite robe noire nagellak fire bow

De kleur #42 Fire bow werd bij mij opgedaan tijdens het pers event. Dit is een prachtige vurige rood met een oranje ondertoon. Het mooie van deze nagellakken vind ik dat ze allemaal zowel draagbaar als chique zijn.

la petite robe noire le make-up lipstick nagellak parfum eau fraiche

Dit zijn twee geuren van de vierdelige geuren collectie van La Petite Robe Noire. Je ziet duidelijk dat de make-up collectie een uitbreiding van deze bestaande collectie is. Als ultieme fan van La petite Robe Noire van Guerlain had ik niet gelukkiger kunnen zijn met deze prachtige en bijzondere collectie! De collectie is vanaf 16 februari te koop in een selectie van erkende verkooppunten. De lipsticks zullen €30,95 kosten en de nagellakjes €23,95.

4 Reacties

  1. Evelien februari 18, 2016 / 9:47 pm

    Dat lijkt me hemel op aarde, zo’n event! Lief dat je mee mocht! ♥ De lipsticks klinken goed (vooral het geurtje!) maar de prijs, wow! Niet mals.

  2. Deb februari 19, 2016 / 8:58 am

    Wat een mooie items heb je meegekregen. Ik ben het vooral erg benieuwd naar de nagellak!

  3. Delphine februari 21, 2016 / 7:55 pm

    Wat superleuk dat je naar dat event mocht! Deze collectie is zooo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *