Mega zomer shoplog | Triangl, H&M, Primark, Pull & Bear

Oh jongens eindelijk! Vandaag vertrek ik samen met Anita naar het heerlijke Kroatië voor 3 weken! Uiteraard had ik hier nog wel een aantal items voor nodig, dus ik heb lekker geshopt! Oké, bereid jezelf voor op een shitload aan foto’s! (En laten we even doen alsof je niet ziet dat ik de afstandsbediening van m’n camera in mijn hand heb.)

Ik koop vrijwel nooit jurkjes, maar deze van de H&M vond ik zo’n schatje dat ik hem niet kon weerstaan!

Bij de primark scoorde ik deze te gekke play suit met mooi open detail aan de achterkant. Ik ben echt verliefd op die print! Vaak zijn play suits al snel te kort met mijn 1 meter 80, maar deze past gelukkig goed! Ook dit leuke jurkje (jaja, weer een jurkje!) van de H&M met mooie details ging met mij mee naar huis.

Deze crop top met bijzonder geweven patroon en een hoge hals nam ik ook mee van de H&M

Ik werd helemaal verliefd op dit luchtig gehaakte vestje van de H&M met veertjes erop. Hij valt heel mooi soepel en zit heerlijk!

Dit prachtige vest vond ik bij de Primark. Ik vind dit soort kimono’s heerlijk voor op festivals. Ik had deze beauty vorig weekend aan naar Awakenings. Liefde voor dat festival trouwens! Echt hands down het aller beste festival waar ik ooit geweest ben <3

 

Deze mooie top haalde ik bij de Pull & Bear in de sale. Helaas was mijn maat er niet meer dus ik moet hem nog wel een klein beetje laten innemen, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem echt niet kon laten hangen.

Eindelijk, eindelijk, ein-de-lijk heb ik een high waisted wijde broek gevonden die lang genoeg is! Halleluja! Met die lange benen van mij komen dit soort broeken meestal tot ergens halverwege m’n enkel, maar dit exemplaar van de Primark was thank god eindelijk eens lang genoeg! En daarnaast vind ik de print ook heel erg mooi. Het topje van de Primark vind ik ook prachtig met de opengewerkte rug.

And last but not least: mijn nieuwe bikini! Ik kreeg deze van Triangl en ik ben er onwijs blij mee! Dit is het model Poppy in Flamingo Fling. Het was een beetje lastig met de maten omdat ik hoorde dat ze heel vreemd vallen maar ik heb zowel de top als het broekje in maat s besteld, en dit past perfect!

Zo, ik heb aardig wat verzameld! Hoewel dit zeker niet zonder moeite was. Ik vind de collecties in de winkels een beetje tegen vallen, ik heb dan ook heel wat winkels afgestruind. Maar goed, ik en mijn kleding kast zijn ready to go voor kroatië!

21 Reacties

 1. Sammie juli 7, 2015 / 8:29 am

  Super leuke kleding heb je gekocht! Dat vestje met de veren, heel mooi! Moet toch ook eens vaker bij H&M binnen lopen denk ik :)

 2. Caya juli 7, 2015 / 8:37 am

  Wat een leuke aankopen; vooral dat vestje van de h&m met die veertjes vind ik heel leuk! Veel plezier op vakantie ☀️

 3. joojsjesblog juli 7, 2015 / 10:09 am

  Wat heb je leuke items gekocht! Jij bent zo te zien helemaal klaar voor Kroatië! Alvast een fijne vakantie. Liefs Joyce

 4. Iris Beukers juli 7, 2015 / 10:36 am

  Wauw, leuke aankoopjes allemaal zeg! Ik vind vooral die playsuit super tof en dat 2de jurkje van H&M! Ik denk dat ik de H&M toch maar weer eens binnen moet lopen!

 5. lisannebijker juli 7, 2015 / 12:54 pm

  Wat een leuke kleding! En een prachtige Traingl bikini, hele fijne vakantie!

 6. beautybylj juli 7, 2015 / 4:36 pm

  Wat heb je leuke items geshopt! Het vestje met de veren erop is super leuk! Alvast heel veel plezier op vakantie! <3

 7. Melisa juli 7, 2015 / 5:05 pm

  Hele leuke items! Ik was net nog bij de Primark maar weer niks leuks kunnen vinden terwijl ik andere mensen super leuke dingen zie kopen daar.. En wat heb jij geluk dat je die Triangle bikini hebt gekregen, die vind ik zo leuk! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

 8. Simplynspecial juli 7, 2015 / 6:24 pm

  Jij bent zeker weten goed geslaagd. Die playsuit! Liefde. Oké, ook een beetje voor de bikini :)

 9. Sofie juli 7, 2015 / 10:10 pm

  Oooh die h&m kleedjes zijn leuk! Ik kan niet geloven dat ik ze gemist heb in de winkel ? Toch nog maar eens langsgaan dan ! Veel plezier in Kroatië :)

 10. Jonne juli 9, 2015 / 2:32 pm

  Wat een leuke spulletjes allemaal! die playsuit is echt heel gaaf!
  liefs. Jonne

 11. writingmonique juli 19, 2015 / 6:15 pm

  Wat een gave items heb je gekocht! Ik vind je jurkjes zo leuk!

 12. runawayisabella augustus 30, 2015 / 5:33 pm

  Die wijde broek is leuk! En lange benen problemen, te herkenbaar. Broeken kopen is echt altijd een drama, want je zult net zien: vind je een broek die lang genoeg is, zit ie veel te strak om überhaupt aan te krijgen :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *