Mijn computerbril van Polette

Ik ga dagelijks vrij kippig door het leven. Ik ben ervan overtuigd dat het vroegere stiekeme lezen in schemerlicht (hoi mam) mijn ogen verpest heeft. Ik draag al een paar jaar lenzen met dezelfde sterkte maar ik merkte in de afgelopen paar maanden dat ik steeds slechter begon te zien. Op stage zat ik ineens 40 uur per dag achter een scherm, vinden je ogen niet heel chill heb ik gemerkt.

Toen ik een mailtje kreeg van Polette over de e-Polette collectie was ik direct nieuwsgierig. Deze brillen hebben een speciaal soort licht-getint glas dat je ogen beschermd tegen het blauwe licht van telefoons, beeldschermen en televisies. Dit zorgt ervoor dat je ogen minder vermoeid raken en door het filteren van het blauwe licht voorkom je dat de aanmaak van melatonine gestremd wordt. Ik merkte na mijn eerste dag al een verschil: aan het einde van de dag ”staarde” ik veel minder vaak, zoals vaak het geval is wanneer mijn ogen vermoeid zijn. Ook had ik na een langere periode minder vaak hoofdpijn. Mijn stage is nu voorbij (cry, cry) maar ik draag ik de bril nu vaak nog voordat ik ga slapen.

e-polette polette glasses brile-polette bril brillen goedkoop getint blauw lichtcomputerbril e-polette polette pc bril hoofdpijn

Ik vind het model onwijs tof en ik kreeg ook meerdere complimentjes erover. Het enige nadeel vind ik dat de bril niet op sterkte is. Dit is voor mij op zich geen probleem aangezien ik lenzen heb, maar voor de niet-lenzen dragers onder ons zou dit een probleem kunnen vormen. Maar neem vooral een kijkje bij de overige collectie van Polette want ze hebben een prachtige collectie voor hele zachte prijsjes. Ik ben nog steeds dol op mijn bril op sterkte die ik al een tijdje heb.

4 Reacties

  1. sammie maart 3, 2016 / 8:08 am

    Hm voor mij zou het dan geen optie zijn want ik draag geen lenzen maar een bril. Hij staat je goed, leuk modelletje!

  2. Mariska maart 3, 2016 / 9:58 am

    Ik hoor hier steeds vaker over en het lijkt me echt fijn! Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *