Mijn favoriete lipsticks

Ik heb veel lipsticks. Maar echt. Vloeibaar, stift, stick, potlood, you name it! Het probleem is: ik houd alleen totaal niet van afwisselen met lipproducten. Negen van de tien keer draag ik gewoon mijn Burt’s bees lippenbalsem. Ik weet niet, ik vind het gewoon moeilijk irritant om steeds te check of mijn lipstick er nog wel goed op zit. Maar goed, ik heb natuurlijk wel andere favorieten naast Burt!


Op de één of andere manier zit deze lipgloss als enig ander lipproduct standaard in mijn tas, en dat terwijl ik hem niet eens zo vaak pak. Het is de ‘Lip maximiser collagen activ’ van Dior. Lipgloss vind ik eigenlijk super irritant omdat het zo plakt, maar deze variant tintel wel heel fijn op je lippen. Van dat maximise effect merk ik vrij weinig, maar goed.


Zeker nu het wat guurder weer wordt grijp ik graag naar deze beauty. Dit is ‘Rebel’ van Mac. Een prachtige donkerpaarse kleur met een rode toon erin. Ik draag deze vaak met een rode lipliner eronder.


Maar stipt op nummer #1 staat toch zeker wel deze beauty van L’oreal. Het is de kleur ‘Blake’s pure red’ en ik ben er echt verliefd op. Het is voor mij echt de perfecte rode lipstick. Gewoon rood.

Wat is jouw favoriete lippie?

5 Reacties

  1. Marleen oktober 19, 2015 / 10:38 pm

    Die lipsticks van L’Orèal vind ik ook fantastisch! En die lipmaximiser, die heb ik al zo vaak in m’n handen gehad in de parfumerie…x

  2. Michaela oktober 25, 2015 / 9:54 am

    Ohh die maximizer van Dior wil ik nog steeds een keer proberen! De lipbalm variant (lip glow) ook trouwens!

  3. priscilla oktober 25, 2015 / 7:21 pm

    Rebel blijf ik echt een gave kleur vinden, maar toch durf ik het niet te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *