Mijn tattoo

1 juli 2014. Dit was de dag waarop ik dan eindelijk mijn tattoo liet zetten. Een week ervoor had ik een afspraak gemaakt in de shop en met knikkende knieën liep ik, samen met een vriendin, die bewuste dag naar ‘Tattoo Jan’.

Ik had een plaatje meegenomen en liet deze zien aan de vrouw die mij ging tatoeëren. Ze ging aan de slag en tekende niet één, niet twee, niet drie, maar wel vier keer het plaatje opnieuw. Tot ik er tevreden mee was.  Dit is niet het soort moment om je te schamen dat je kritisch bent, het is namelijk niet zomaar iets dat er binnen een aantal dagen er weer afslijt.

Toen ik naar de stoel liep gleed de nerveusiteit eigenlijk van me af; dit was wat ik al zo lang wilde en het was eindelijk zo ver. Waarom zou ik me er dan druk om maken? Ik was geen moment bang voor de pijn, ik was alleen bang dat hij er niet uit zou komen te zien zoals ik hoopte. De pijn viel ontzettend mee, en ik werd niet teleurgesteld. Ik was, en ben, ontzettend blij met mijn tattoo.

Dit filmpje maakte ik op de dag dat ik mijn tattoo kreeg.

https://www.youtube.com/watch?v=cfpz99208vY&list=UUNhZz7I_M2vlZ7VF_IYSYmg&index=1

Ik heb mijn tattoo laten zetten na een jaar met ontzettend veel veranderingen en hij was bedoelt als een soort afsluiting daarvan. Mijn tattoo staat voor de veranderingen uit het verleden en die in de toekomst nog gaan komen. Ik ben geen zweverig typje, maar ik wilde niet ”zomaar” een tattoo en op deze manier voelde het juist.

tattoo

Heb jij of wil jij zelf een tattoo?

0 Reacties

 1. anouk december 9, 2014 / 1:37 pm

  Mooie tattoo, ik vind zwaluws altijd erg mooi. Ze geven me een gevoel van vrijhijd. En inderdaad op zo’n moment niet bang zijn dat je te kritish bent. Je zult er prr slot van rekening je hele leven mee rond lopen!
  Ik heb zelf geen tattoo en weet niet of ik er ooit een zal nemen misschien met een bepaalde betekenis iets kleins.
  Xxx

 2. BeautyGlitter december 9, 2014 / 5:51 pm

  Ohh wat ziet die er mooi uit Loes! Hij zit ook nog eens op een hele mooie plek! :)

 3. Linda december 10, 2014 / 2:50 pm

  Ik vind hem echt onwijs mooi geworden! Mooi gezet en een mooie gedachten erachter!

 4. Simply 'n Special december 10, 2014 / 10:50 pm

  Mooie tattoo met een mooie betekenis! Mag je trots op zijn.
  Ikzelf heb meerdere tattoo’s :)

 5. Lilia december 12, 2014 / 11:58 pm

  hele mooie tattoo! ik vind trouwens dat je een superleuke blog hebt! xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *