Nieuwe items in mijn interieur

Wanneer het op uitgaven voor mijn interieur aankomt, heb ik mijzelf nog slechter in de hand dan bij uitgaven voor mijn kledingkast. Zodra ik iets gezien heb op Pinterest, Instagram of in een folder waar ik mijn zinnen op gezet heb dan móét het a.s.a.p. in mijn kamer staan.

Ik kan enorm genieten van mijn kamer en mijn interieur. De afgelopen tijd heb ik weer een paar toffe dingen in huis gehaald, behold!

Flamingo big plastic
Dit is mijn huisdier Fernando. Ik kreeg deze flamingo cadeau van mijn beste vriend en mijn huisgenootje. Hij is absoluut mijn favoriete interieur item uit mijn kamer samen met de poster waar hij voor staat. Ik liet deze toffe poster printer bij Webprint. De poster is van een prachtige en hoogwaardige kwaliteit en geeft zoveel sfeer aan mijn interieur. Ik heb hem in een grote lijst van de Xenos gedaan.
candle pineapple H&M tropical
Deze gezellige ananas heb ik bij de H&M vandaan.
treat yo self coasters onderzetters webprint
Deze onderzetters liet ik ook printen bij Webprint. Words to live by.
vaas hema pieonrozen peonies
vaas hema glas pioenrozen interieur shoplog
Na maanden deze vaas op het oog te hebben gehad, heb ik hem gisteren eindelijk gehaald. Op de markt haalde ik vandaag mijn favoriete soort bloemen (pioenrozen). Hoe tof staat dit?!
triangl bikini
Oké, dit is misschien geen interieur item maar ik ben er wel onwijs blij mee. Ik mocht van Traingl weer een bikini uitzoeken en ik ben heel blij met dit model. Door het felle groen lijk je namelijk extra bruin, score!

5 Reacties

 1. sammie juni 15, 2016 / 6:59 am

  Die flamingo is tof zeg! De poster vind ik ook een mooi effect geven!

 2. Deb juni 16, 2016 / 3:48 pm

  Wat een leuke items!! Wat een super goed idee om een palmblad te laten printen op foto papier. In combinatie met de flamingo, die ik helemaal te gek vind, creeer je een lekker tropisch sfeertje thuis. De vaas vind ik ook erg mooi en is helemaal mijn smaak.

 3. Evelien juni 21, 2016 / 6:41 pm

  Die poster en ananas zijn zooo leuk! Ik ga meteen even spieken bij Webprint bij de posters!

 4. Heidi juli 25, 2016 / 8:42 pm

  Wat leuke items heb je nu in je interieur.
  Hihi Ik ken dat, als der iets in mijn hooft zit moet ik het ook hebben.
  En raakt der ook maar niet uit tot ik het heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *