Outfit of the day | Birthday suit

Ondanks dat ik de afgelopen tijd regelmatig van de aardbodem lijk te verdwijnen: I’m very much alive! Vandaag ben ik eenentwintig geworden. een-en-twintig. EEN-EN-TWINTIG. Ik voel de rimpels al verschijnen, mijn ogen slechter worden en mijn geklaag toenemen.

Oké, overdrijven is misschien ook een vak. Naast dat ik jarig ben is mijn blog ook nog eens één jaar geworden *feesttoeter*. Ook al blog ik de laatste tijd amper nog omdat ik zó mega druk ben met mijn stage, weet ik zeker dat dit heus wel weer goed komt.
ootd asos coat army green

Jas – Asos, Trui – Primark, Jeans – Only, Boots – H&M

9 Reacties

 1. Kim Jacobs november 25, 2015 / 7:10 am

  Leuk! Je bent echt een mooie meid en hebt een hele leuke blog!

 2. Laura november 25, 2015 / 6:43 pm

  Giirl, 21 en geen rimpeltje te zien haha, van harte!! Je haar isnook echt prachtig zeg en je jas past mooi bij je. Liefs

 3. Lotje november 25, 2015 / 7:30 pm

  Leuke outfit! Gefeliciteerd met je verjaardag!

 4. sammie november 26, 2015 / 10:07 am

  Schitterende foto’s weer! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 5. Chinouk november 29, 2015 / 7:25 pm

  I LOVE your coat! Wat een geweldige kleur, helemaal perfect voor nu. Je bent trouwens echt heel erg mooi, je ogen zijn net die van bambi. Nog van harte gefeliciteerd, zowel met je verjaardag als met je blog!

 6. Florentine december 7, 2015 / 11:52 pm

  Gefeliciteerd!!! Wat een onwijs leuke blog met super mooie foto’s heb je 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *