Outfit of the day | Istanbul

De locatie van deze post moet wel een van de mooiste locaties zijn die tot nu toe op mijn blog verschenen is. Vorige week ging ik op studiereis naar Istanbul, en op het Sultanahmet plein maakte ik nog snel even wat foto’s voor een blogpost. De kwaliteit van de foto’s is wat minder dan normaal maar deze locatie maakt dat meer dan goed lijkt mij zo!


Ik kocht voor vertrek snel nog even een paar Nike Roshe omdat ik wist dat deze heerlijk liepen. Mijn vorige paar ging helaas maar anderhalve maand mee, dus hopelijk houden deze het wat langer vol. We liepen soms op één dag wel 15km!


Een van de studenten die mee was, en tevens op mijn kamer sliep, heeft een eigen onderneming genaamd Embracelet ik was spontaan verliefd op dit witte armbandje met roségouden veertje. Alle armbandjes worden handgemaakt en zijn onder andere te bestellen via hun Facebookpagina.Prachtig toch?

0 Reacties

 1. byfloren april 12, 2015 / 5:04 pm

  Super leuk!! Ik vind je blog ook erg leuk, en je maakt hele spontane, vrolijke foto’s!
  X Liefs

 2. debbeautygoddessnl april 12, 2015 / 7:23 pm

  Wat een prachtige fotos!!

 3. Melissa april 12, 2015 / 10:39 pm

  Oef, de kwaliteit is alsnog prachtig en wat een geweldige ambiance! I’m in love. Ik vind je armcandy heel pretty!

 4. junetwonl april 13, 2015 / 8:45 am

  heel erg leuke outfit, ziet er goed uit en vette locatie!

 5. priscilla april 14, 2015 / 8:54 am

  Leuke outfit, mooie foto’s en een prachtige locatie <3

 6. Julie april 14, 2015 / 4:35 pm

  Wat een prachtige locatie. Ik vind je sneakers ook zo leuk x

 7. Swaen april 15, 2015 / 12:22 pm

  Leuke outfit, ik zie helemaal niet dat de foto’s van een mindere kwaliteit zijn hoor!

  • loesblogt april 15, 2015 / 1:31 pm

   Haha gelukkig maar! Normaal gebruik ik altijd m’n spiegelreflex namelijk en dit was maar een simpele compact camera 😉

 8. Arjanne april 15, 2015 / 8:09 pm

  Wauw, zeker een mooie locatie! Leuke outfit, je jasje is echt superleuk!

 9. Saskia | Former Parades april 19, 2015 / 6:25 pm

  Waauw, wat een prachtige locatie! Ik vind de kwaliteit van de foto’s niet eens zo heel slecht hoor! Toffe outfit heb je ook aan :)

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *