Outfit of the day | Urban chique

Het mag dan op sommige dagen nog rond het vriespunt zijn, vergezeld door een ijzige wind, maar wanneer ik en Anita een outfit of the day gepland hebben doen we gewoon kei leuk alsof het zonnetje schijnt en het minimaal een graadje of 30 is.

Vorige week was het weer zo ver: we poseerden wederom vrolijk in het centrum van Rotterdam, zonder jas in een graadje of 7, terwijl we ondertussen door mensen aangestaard werden alsof we lichtelijk getikt waren. En honestly, I can’t blame them. Gelukkig had ik deze keer wel een prachtige poncho om me enigszins warm te houden.
Ik bestelde deze mooie poncho bij Sans Online. Een hele toffe webshop met zeer gevarieerde merken van Only tot DEPT. Zo bestelde ik daar ook nog een heerlijk warm vest (vooral dat laatste is zeer belangrijk zoals je misschien al vermoedde). Hier komt nog een apart artikel over online.


De poncho die ik bestelde kun je nu hier vinden in de sale, score! Tijdens het rondneuzen in de webshop, viel mijn oog ook op een aantal prachtige jeans en mooie shirts die absoluut niet zouden misstaan bij deze classy poncho. Op die manier kun je hem wat stoerder stylen. Drie hoeraatjes voor multifunctionele kleding!

Dit is een gesponsorde post

0 Reacties

 1. Todayslipstick februari 25, 2015 / 8:01 am

  Wat een leuke poncho! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van het blokjes patroon, erg leuk!
  Liefs, Iris

  • loesblogt februari 25, 2015 / 11:31 pm

   Ja ik wilde heel graag een sjaal in dit patroon maar zo vind ik hem nóg leuker!

 2. Rani februari 25, 2015 / 11:24 am

  Hahaha, moest wel lachen om je inleiding! Alles voor de blog! Leuke outfit, meid!

 3. RealEev februari 25, 2015 / 12:48 pm

  Mooie outfit! Ik vind Sans Online ook heel fijn

 4. BeautyGlitter februari 25, 2015 / 2:32 pm

  Wat hebben we er allemaal voor over hé! De outfit stond je geweldig <3

 5. Rebecca februari 25, 2015 / 7:45 pm

  Ohh ik begin Poncho’s steeds leuker te vinden! In deze outfit al helemaal. Heel tof!

  • loesblogt februari 25, 2015 / 11:27 pm

   Dit is ook mijn allereerste maar ik ben er onwijs blij mee ^^

 6. Svenja februari 25, 2015 / 9:07 pm

  Oh wauw, wat zie je er ontzettend mooi uit. Ik ben jaloers op je fantastische stijl <3 En wat een prachtige foto's ook. Love-it!

 7. datzitwelsnor februari 25, 2015 / 11:59 pm

  Wat een leuke foto’s. Naast je Poncho vind ik je broek ook heel mooi.

 8. Swaen februari 27, 2015 / 12:40 am

  Wat heb je die poncho mooi gecombineerd, past heel mooi bij je broek!

 9. junetwonl februari 27, 2015 / 11:01 am

  Super leuke outfit, staat je goed!

 10. artisticstateofmind februari 28, 2015 / 3:48 pm

  Wat een leuke poncho!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *