Outfit of the day – Windy days

Ik draag nooit hoedjes, maar dan zal je net zien dat er wanneer ik op die ene dag dat ik een hoedje draag, er een wind staat alsof orkaan Katrina een comeback maakt.

Ik ben vorige week samen met mijn blogpartner (klik) outfit foto’s gaan maken bij de Erasmusbrug. Ondanks dat mijn hoed (en ikzelf) steeds bijna wegvloog, zijn de foto’s heel tof geworden!DSC_0654.7DSC_0536.17DSC_0559.4DSC_0570DSC_0645DSC_0586.5hoed, H&M – trui, Nelly.com – ketting, H&M, broek, H&M – Clutch, Primark – Chelsea boots, oude collectie.

0 Reacties

 1. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans december 24, 2014 / 9:11 am

  Oh wauw!! Hele mooie outfit, en wat een toffe foto’s! Die hoed staat je echt super, en meid ik ben echt jaloers op jouw benen! Outfitfoto’s maken in deze wind is inderdaad wel een beetje risky, vooral met een hoed haha, maar het geeft echt een tof effect! Liefs

 2. Rani december 24, 2014 / 11:04 pm

  Wat een mooie outfit! En hahaha moest wel lachen, “alsof orkaan Katrina een comeback maakt” :D. De foto’s zijn inderdaad erg leuk geworden, dan is er toch nog iets voordelig aan, voor de rest vind ik wind gewoon zo lastig! Probeer daar maar eens door te fietsen, haha!

 3. BeautyGlitter december 26, 2014 / 10:49 am

  De foto’s zijn echt geweldig geworden! Kan niet wachten tot onze volgende shoot! 😀

 4. Lys februari 3, 2015 / 5:03 pm

  Geweldige outfit! En wat een leuke locatie ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *