Pinterperfect | DIY koperen bed

Een vriendin zei laatst tegen me: ”Loes, jij bent echt zo iemand dat wanneer je een idee in je hoofd hebt, je alles meteen gaat regelen en uitzoeken om het te kunnen doen.” En ik kom er steeds meer achter hoe belachelijk waar dit is.

Voordat ik mijn kamer in ging had ik een pinterest bord vol met allerlei interieur pins. Het was overduidelijk wat het hoofdaccent van mijn interieur zou zijn: koper. Op een ochtend lag ik weer in bed te pinnen tot ik op een gegeven moment langs een pin van een koperen bed kwam. Vrijwel meteen ging er een lampje branden en nog geen twee uur later stond ik al in de Gamma met zo’n 5 spuitbussen in m’n armen.
koperen bed copper diykoper copper bed diykoper interieur home

Ik ben echt onzettend blij met het resultaat! Het heeft me in totaal wel zo’n 5 spuitbussen gekost en ik raad je ook niet aan om het zonder mondkapje te doen zoals ik en m’n buddy gedaan hebben (want: bedwelming). Ik ben zeker van plan om ook andere items koper te spuiten! Ik zweer het je, die shit is verslavend.

Heb jij wel eens iets nagedaan van pinterest?

6 Reacties

  1. Tamara oktober 14, 2015 / 6:12 pm

    Het resultaat is super mooi! En hoe leuk is dat, je eigen unieke bed!

  2. Jonne oktober 19, 2015 / 9:33 pm

    Wow het resultaat is echt prachtig!
    liefs. Jonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *