Review | Benefit Roller Lash mascara

De benefit mascara familie kent niets dan succes verhalen. De ‘They’re Real’ mascara zorgt voor een volume waar je in verdwaald kan raken en de ‘Bad Gal Lash’ mascara voorziet je wimpers van een prachtig gitzwarte en volle laag voor een dramatisch effect.

Maar er is een nieuw familielid bijgekomen; de Roller Lash mascara. Drie keer raden wat deze mascara doet? Juist, ze zorgt voor gekrulde wimpers waar je ‘u’ tegen zegt. De mascara komt in een hele mooie gedetailleerde verpakking zoals we deze van Benefit gewend zijn.

Naast de verpakking is de huls van de mascara ook heel erg mooi. De bovenkant van de huls is geïnspireerd op haarrollers, een heel erg schattig detail van deze mooie huls.

Ik ben onwijs onder de indruk van deze mascara, kijk maar mee naar het prachtige resultaat!
Vooral bij de laatste foto kan je goed zien dat ze mijn wimpers echt krult. Ik heb dit nog nooit eerder zo mooi gezien bij een mascara die ik gebruikt heb. Mijn wimpers zijn nogal lang en zwaar, waardoor ze meestal gedurende de dag een beetje ‘slap’ worden. Met deze mascara blijven ze gedurende de dag mooi gekruld. Ik vind de formule ook erg prettig; mijn wimpers blijven soepel en worden niet keihard zoals nogal eens het geval is bij sommige mascara’s.


Het borsteltje is licht gebogen waardoor je gemakkelijk je wimpers ‘krult’ en lift. Hij pakt elk haartje mee en hij werkt heel erg fijn. In het borsteltje zit een nieuwe gepatenteerde technologie van Benefit verwerkt, namelijk de ‘Hook ’n Roll’. Dit houd in dat het borsteltje elk wimperhaartje vastgrijpt en op deze manier zorgt voor een prachtige krul en een mooie lift. De mascara belooft het effect tot zo’n 12 uur te behouden. Ik merkte dat mijn wimpers gedurende de dag wel iets inzakten, maar het effect verdween absoluut niet.


Kortom; I’m Hooked! Ik vind de Roller Lash mascara een hele mooie toevoeging aan de geweldige mascara familie van Benefit. De mascara zal vanaf 2 maart te koop zijn voor €25,-.

0 Reacties

 1. Jana februari 12, 2015 / 9:37 am

  Mooi effect inderdaad! Al moet ik wel toegeven dat ik stiekem meer naar je wenkbrauwen heb gekeken dan naar je wimpers, die zijn ook echt heel mooi gedaan! 😀

  • loesblogt februari 12, 2015 / 10:18 am

   Aww wat lief dankjewel! Deze heb ik laten doen bij de browbar van Benefit, daar komt ook nog een artikel over online :)

 2. eliesxxx februari 12, 2015 / 10:29 am

  Je ziet zo goed verschil, ik had zelf ook niet gedacht dat ze echt zouden krullen. Ik ben er ook erg tevreden over.

 3. RealEev februari 12, 2015 / 12:13 pm

  Wauw echt heel mooi! Ook op de laatste foto kan ik niet anders dan naar je ogen blijven kijken. Super!

 4. jhemyla februari 12, 2015 / 4:26 pm

  Het resultaat staat je echt prachtig! Lange, gekrulde wimpers.

 5. Denise februari 12, 2015 / 5:42 pm

  Prachtige foto’s en een heel mooi product! <3

 6. BeautyGlitter februari 12, 2015 / 6:08 pm

  Het resultaat is onwijs mooi, ze komen hun beloftes zeker na! De verpakking is ook super schattig, ik kan altijd zo vrolijk worden van Benefit producten :)

 7. Sara februari 12, 2015 / 6:28 pm

  Wauw, ik ben echt verbaasd over deze prachtige mascara. <3 Wat een beauty. Je wimpers (en je wenkbrauwen overigens ook!) zien er werkelijk prachtig uit.

 8. Rani februari 12, 2015 / 10:26 pm

  Ja, bon. Ik heb deze mascara nodig in mijn leven. Je hebt me overtuigd! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt, en damn, eyebrow game stronggg! 😀

  • loesblogt februari 14, 2015 / 2:14 pm

   Haha thankyouu! De mascara werkt echt zo fijn! Had echt niet zo’n duidelijk effect verwacht

 9. Suzanne februari 13, 2015 / 5:34 pm

  Wauw, mooi resultaat. Ik heb zelf ook een mascara van Benefit en die is ook hartstikke fijn!

  • loesblogt februari 14, 2015 / 2:12 pm

   Ja ik vond de they’re real mascara ook heel erg fijn werken!

   • Suzanne februari 14, 2015 / 3:13 pm

    Ja, die vind ik hartstikke fijn. Gebruik ik nu dagelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *