Travel diary | Istanbul

”We gaan op vakantie en jij mag bepalen waar we heen gaan!” zei mijn moeder glunderend vorig jaar rond de meivakantie. ”Istanbul!” was meteen mijn reactie. ”Nouja, dat is misschien een beetje duur. Weet je nog iets anders?” reageerde moeders. ”Hmm.. Berlijn lijkt me ook wel tof!” riep ik. ”Nou…” antwoordde moeders twijfelend.

Afijn, uiteindelijk belandden we in Eindhoven. Niks mis mee hoor, begrijp me niet verkeerd, maar Istanbul bleef toch echt nummer één op mijn lijstje. Rond het begin van dit schooljaar kondigde mijn school aan dat er studiereizen georganiseerd zouden worden en een van de bestemmingen was Istanbul! Mijn hart klopte een stukje sneller, mijn ogen werden een stukje groter en voor ik het wist had ik mezelf ingeschreven. En nee, deze keer belandde ik níét in Eindhoven.

city trip istanbul

Het was echt een geweldige reis in een prachtige stad waar ik absoluut naar terug wil keren. Ik ben al een aantal maanden bezig met het regelen van een stage in Istanbul, en na dit bezoek is mijn enthousiasme en motivatie alleen maar toegenomen. Ben jij wel eens in Istanbul geweest?

0 Reacties

 1. Todayslipstick april 9, 2015 / 7:36 am

  Wat een prachtige stad en foto’s! Istanbul staat ook nog op ons lijstje om te bezoeken.
  Liefs, Iris

 2. Renske april 9, 2015 / 7:34 pm

  Wat een prachtige stad! Je hebt er hartstikke toffe foto’s gemaakt! Istanbul staat zeker nog op ons ‘citytrip-lijstje’.

 3. BeautyGlitter april 9, 2015 / 9:55 pm

  Je foto’s zijn prachtig geworden! Ik kan niet wachten tot we in september samen in Istanbul gaan wonen!

 4. tamaraenmarlie april 10, 2015 / 4:39 pm

  Wat een mooie foto’s! Istanbul lijkt me prachtig om een keer naar toe te gaan!

 5. hester april 10, 2015 / 7:20 pm

  Wat een prachtige stad! Ik geloof graag dat je een prachtige reis hebt gehad! :)

 6. byfloren april 11, 2015 / 11:33 am

  Wat een gaaf artikel! Het ziet er heel leuk uit allemaal <3
  Mooie blog heb je!
  XX Liefs

 7. aspasiablog april 12, 2015 / 8:25 am

  Wauw, de gebouwen zijn echt wel prachtig daar! En al die mooie lampen bij elkaar. Het lijkt wel een sprookje. :-)

   • Elisa april 20, 2015 / 2:47 pm

    hihi beetje vluchtig zo te zien (A) maakt je foto’s zeker niet minder mooi! Maar dat je dit dan daar hebt!!! wouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *